Is er een alumninetwerk of alumniprogramma?

Ja, dat is er. Via het alumnumniprogramma kunnen oud-studenten het hele jaar door meedoen aan bijzondere activiteiten en in contact komen met andere alumni. Hieronder is uiteengezet wat het programma inhoudt en wat u van NIBAA kunt verwachten.

Updates

Als alumnus van NIBAA Institute wordt u maandelijks per email op de hoogte gehouden van relevante trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied en over interessante opleidingen, seminars, bedrijfsbezoeken, bijeenkomsten, etcetera die wij of anderen organiseren. Vaak kunt u hier met korting naar toe, in bepaalde gevallen zelfs gratis.

Permanente educatie

NIBAA heeft voor haar alumni een speciaal educatieprogramma samengesteld waarmee u enerzijds uw vakkennis op peil houdt en u anderzijds uw oud-studiegenoten kunt blijven treffen. U wordt hiervan via onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden. Het programma bestaat uit themabijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en trendcolleges. U zult ook regelmatig speciale aanbiedingen krijgen om (met korting) deel te nemen aan seminars of andere bijeenkomsten georganiseerd door onze partners.

Netwerk

U treedt als alumnus toe tot het NIBAA Alumninetwerk; een netwerk van brand- & designprofessionals die een of meerdere opleidingen bij NIBAA hebben gevolgd en succesvol hebben afgerond. Via dit netwerk kunt u uiteraard contact houden met uw oud-studiegenoten, uw netwerk versterken en vergroten en uiteraard op de hoogte blijven van wat er allemaal speelt in de markt en bij uw vakgenoten. U vindt het online netwerk via deze link.

Terug naar veelgestelde vragen.

Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAOpleidingslocatiesContact
Introcursus Branding
10
Algemene voorwaardenPrivacy Policy
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
crossmenu