Logeion

Logeion is dé beroepsvereniging voor communicatie en onmisbaar voor het vak en de ontwikkeling van de communicatieprofessional. Logeion brengt vakgenoten werkzaam bij overheid, bedrijfsleven, onderwijs en consultancy op één platform bijeen. De vereniging telt inmiddels rond de 3000 leden. Onze missie is een sterkere professionalisering en profilering van het communicatievak en de beroepsgroep. Dat willen we bereiken door interactie en kennisuitwisseling te bevorderen.

Onze leden

De leden zijn communicatieprofessionals die aan bureau- of organisatiezijde actief zijn, binnen (semi-) overheid, non-profit, bedrijfsleven, consultancy en het onderwijs. Deze professionals zijn talentvolle starters in diverse functies of ze hebben hun sporen al verdiend en werken als adviseur, manager of zelfstandig ondernemer/directeur in het communicatievak. Ook studenten communicatie zijn lid.

Professionalisering en profilering

Het vak en het lidmaatschap zijn één. Waar je als professional ook gaat of staat. Het ondersteunt je gedurende je loopbaan, welke fase je op welk moment ook doorloopt, van junior - naar senior - naar manager. Iedere stap die je zet, Logeion helpt je daarbij. En dat alles draagt uiteindelijk bij tot een sterkere professionalisering en profilering van het beroep en de beroepsgroep. Hierdoor geeft Logeion het communicatievak en de communicatieprofessional de plaats en status die het verdient. Meer informatie: www.logeion.nl

Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAOpleidingslocatiesContact
Introcursus Branding
10
Algemene voorwaardenPrivacy Policy
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
crossmenu