NIBAA Institute werkt samen met verschillende belanghebbenden in het werkveld zoals brancheorga- nisaties, onderzoeksinstituten, innovatieplatforms, universi- teiten en netwerkorganisaties. Als u ook geïnteresseerd bent in een dergelijke samenwerking, neemt u dan contact op met NIBAA. Hieronder is een selectie opgenomen van onze kennispartners.


De VEA is een actieve vereniging van de toonaangevende communicatieadviesbureaus in Nederland. Als motor van de branche ontwikkelt de VEA -vanuit de visie dat reclame mensen helpt bij het maken van keuzes- activiteiten die bijdragen aan een zo hoog mogelijke professionele standaard in de reclamewereld. Zij doet dit door creativiteit en effectiviteit te stimuleren.


Logeion is dé beroepsvereniging voor communicatie en onmisbaar voor het vak en de ontwikkeling van de communicatieprofessional. Logeion brengt vakgenoten werkzaam bij overheid, bedrijfsleven, onderwijs en consultancy op één platform bijeen. De vereniging telt inmiddels rond de 3000 leden. Onze missie is een sterkere professionalisering en profilering van het communicatievak en de beroepsgroep.


Inschrijven voor opleiding

Download Brochure