Alumniprogramma

Opleiden is ontwikkelen. Elke dag weer. Om deze reden onderhoudt NIBAA Institute haar netwerk van alumni met zorg. Om elkaar te blijven inspireren, uit te dagen en op nieuwe ideeën te brengen.Via het alumnumniprogramma kunnen oud-studenten het hele jaar door meedoen aan bijzondere activiteiten en in contact komen met andere alumni. Hieronder is uiteengezet wat het programma inhoudt en wat u van NIBAA kunt verwachten.

Updates

Als alumnus van NIBAA Institute wordt u maandelijks per email op de hoogte gehouden van relevante trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied en over interessante opleidingen, seminars, bedrijfsbezoeken, bijeenkomsten, etcetera die wij of anderen organiseren. Vaak kunt u hier met korting naar toe, in bepaalde gevallen zelfs gratis.

Permanente educatie

NIBAA heeft voor haar alumni een speciaal educatieprogramma samengesteld waarmee u enerzijds uw vakkennis op peil houdt en u anderzijds uw oud-studiegenoten kunt blijven treffen. U wordt hiervan via onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden. Het programma bestaat uit themabijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en trendcolleges. U zult ook regelmatig speciale aanbiedingen krijgen om (met korting) deel te nemen aan seminars of andere bijeenkomsten georganiseerd door onze partners.

Netwerk

U treedt als alumnus toe tot het NIBAA Alumninetwerk; een netwerk van brand- & designprofessionals die een of meerdere opleidingen bij NIBAA hebben gevolgd en succesvol hebben afgerond. Via dit netwerk kunt u uiteraard contact houden met uw oud-studiegenoten, uw netwerk versterken en vergroten en uiteraard op de hoogte blijven van wat er allemaal speelt in de markt en bij uw vakgenoten.

Register 

U wordt als alumnus opgenomen in het alumniregister. In het register zijn diegenen opgenomen die de opleiding met goed gevolg hebben afgerond. Het register is een kwaliteitsindicator voor alumni. U kunt hierin op achternaam zoeken. Vervolgens staat vermeld of degene die u zoekt inschreven staat in het register. Ook ziet u het jaar van afstuderen. Het register biedt op deze manier transparantie naar de markt. Daarnaast stimuleert het register de onderlinge verbinding tussen alumni. Klik hier om naar het register te gaan.

Ambassadeursprogramma

Na afronding van de opleiding, krijgt elke alumnus de mogelijkheid om ambassadeur te worden. Als ambassadeur wordt u actief bij ons beleid betrokken en krijgt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om (gratis) seminars te bezoeken en reportages hierover te maken, studenten te begeleiden tijdens bedrijfsbezoeken of gratis deel te nemen aan opleidingen. Heeft u een NIBAA-opleiding gevolgd en wilt u ambassadeur worden? Neem dan direct contact met ons op.


Inschrijven voor opleiding

Download Brochure

Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAOpleidingslocatiesContact
Introcursus Branding
10
Algemene voorwaardenPrivacy Policy
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
crossmenu