Onze alumni en ambassadeurs

NIBAA Institute heeft de afgelopen jaren diverse studenten van uiteenlopende bedrijven mogen ontvangen tijdens haar opleidingen in Utrecht. Wij zijn uiteraard erg trots op al onze oud-studenten en onderhouden hier dan ook graag met een duurzame relatie mee. Mocht u in contact willen komen met een van onze alumni of  ambassadeurs, dan kan dat uiteraard.

Alumniprogramma

Opleiden is ontwikkelen. Elke dag weer. Om deze reden onderhoudt NIBAA Institute haar netwerk van alumni met zorg. Om elkaar te blijven inspireren, uit te dagen en op nieuwe ideeën te brengen.Via het alumniprogramma kunnen oud-studenten het hele jaar door meedoen aan bijzondere activiteiten en in contact komen met andere alumni.

Ambassadeursprogramma

Na afronding van de opleiding, krijgt elke alumnus de mogelijkheid om ambassadeur te worden. Als ambassadeur wordt u actief bij ons beleid betrokken en krijgt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om (gratis) seminars te bezoeken en reportages hierover te maken, studenten te begeleiden tijdens bedrijfsbezoeken of met korting deel te nemen aan opleidingen.

Overzicht en register 

Voor alle alumni is een register opgericht waarin diegenen zijn opgenomen die de opleiding met goed gevolg hebben afgerond. Klik hier om direct naar het register te gaan. Om u een idee te geven van het deelnemersveld van de afgelopen jaren is hieronder een selectie opgenomen.

Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAOpleidingslocatiesContact
Introcursus Branding
10
Algemene voorwaardenPrivacy Policy
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
crossmenu