Onze ambassadeurs

Hieronder vindt u een overzicht van onze ambassadeurs. Dit zijn alumni die actief betrokken zijn bij NIBAA Institute en u graag willen helpen bij het maken van de juiste keuze. U kunt vrijblijvend met hen in contact komen en bijvoorbeeld ervaringen uitwisselen. 


Sandra Leenders heeft in 2012-2013 de opleiding ‘Strategisch Brand Management’ gevolgd bij NIBAA Institute.  Sandra is momenteel actief bij de Kamer van Koophandel als adviseur communicatie. Zij ondersteunt beleidsadviseurs, projectleiders, directie en bestuur bij (strategische) marketing en communicatie, woordvoering en public affairs. Zowel op corporate niveau als op projectniveau, specifiek voor de topsectoren. Sandra is enthousiast over de opleidingen van NIBAA en helpt studenten dan ook graag tijdens hun studie op weg. Lees meer.


Na afronding van de opleiding, krijgt elke alumnus de mogelijkheid om ambassadeur te worden. Als ambassadeur wordt u actief bij ons beleid betrokken en krijgt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om (gratis) seminars te bezoeken en reportages hierover te maken, studenten te begeleiden tijdens bedrijfsbezoeken of met korting deel te nemen aan opleidingen. Heeft u een NIBAA-opleiding gevolgd en wilt u ambassadeur worden? Stuur dan een email naar contact@nibaa.nl. Klik hier voor informatie over het alumniprogramma.


Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAOpleidingslocatiesContact
Introcursus Branding
10
Algemene voorwaardenPrivacy Policy
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
crossmenu