Contact

Heeft u vragen over een opleiding? Contact ons op telefoonnummer: 030-2272905, email ons op contact@nibaa.nl of stel hier uw vraag. U kunt ook een belafspraak inplannen met een opleidingsadviseur. U kunt hierbij zelf een datum en tijdstip kiezen.

Proefcolleges volgen

NIBAA Institute organiseert regelmatig proefcolleges over haar opleidingen. Deze proefcolleges worden zowel online aangeboden als op locatie. Het deelnemen aan deze colleges is kosteloos. Hier vindt u meer informatie over de proefcolleges. U kunt eventueel ook een kosteloze introductiecursus volgen.

Onze cursuslocaties

NIBAA Institute bied haar opleidingen aan op inspirerende toplocaties in Nederland. Hier staan de door NIBAA gebruikte locaties weergegeven. Op alle locaties is er een restaurant aanwezig, is ruime parkeermogelijkheid, zijn er sfeervolle collegezalen en zijn de locaties prima te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto.

Veelgestelde vragen

Mocht u vragen hebben over de opleidingen, dan kunt u naar de (FAQ) pagina met veelgestelde vragen gaan. Hier hebben wij de meest voorkomende vragen alvast voor u beantwoord.

Inschrijven voor opleiding

Download Brochure

Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAOpleidingslocatiesContact
Introcursus Branding
10
Algemene voorwaardenPrivacy Policy
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
crossmenu