Over

NIBAA Institute is een opleidingsinstituut gericht op brand management, positionering en merkstrategie, gevestigd te Utrecht. We leiden deelnemers op tot zwaardere professionals door middel van compacte praktijkgerichte merkopleidingen.

Contact

Heeft u vragen over een opleiding? Contact ons op telefoonnummer: 030-2272905, email ons op contact@nibaa.nl of stel hier uw vraag. U kunt ook een belafspraak inplannen met een opleidingsadviseur. U kunt hierbij zelf een datum en tijdstip kiezen.

Onze docenten

NIBAA werkt met ervaren professionals, hoogleraren en vakdocenten. Alle docenten zijn gespecialiseerd op het gebied van brand management, merkstrategie of digitale marketing. Doorgaans hebben zij zowel een sterke academische achtergrond als ruime praktijkervaring.

Proefcolleges

NIBAA Institute organiseert zeer regelmatig proefcolleges over haar opleidingen. Deze proefcolleges worden zowel online aangeboden als op locatie. Het deelnemen aan deze colleges is kosteloos.

Kennisbank

In onze kennisbank vindt u de meest recente merkliteratuur die onlangs verschenen is. De artikelen en modellen zijn 'vertaald' in begrijpelijke en toegankelijke kennis zodanig dat het direct te gebruiken is in de praktijk. De verzameling geeft u nieuwe inzichten en meer houvast bij het bereiken van uw branding doelstellingen.

Onze deelnemers

NIBAA Institute heeft de afgelopen jaren diverse deelnemers van uiteenlopende bedrijven en instellingen mogen ontvangen tijdens haar opleidingen. Om u een idee te geven van het deelnemersveld is hier een selectie opgenomen.

Kennispartners

NIBAA Institute werkt samen met diverse kennispartners. Middels deze betrekkingen willen we een actieve bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het vakgebied. We werken samen met verschillende belanghebbenden zoals brancheorganisaties, universiteiten, onderzoeksinstituten, bedrijven en instellingen en innovatieplatforms.

Incompany

Op verzoek kunnen we een opleiding binnen één van onze kennisgebieden incompany aanbieden. Wij beschikken over een groot netwerk van docenten en professionals met specifieke kennis en ervaring. Samen met onze didactische kennis en ervaring is dat een garantie voor een succesvolle maatwerkopleiding.

Cursuslocaties

NIBAA Institute bied haar opleidingen aan op inspirerende toplocaties in Nederland. Op alle locaties is er een restaurant aanwezig, is ruime parkeermogelijkheid, zijn er sfeervolle collegezalen en zijn de locaties prima te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto.

Inschrijven voor opleiding

Download Brochure

Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAOpleidingslocatiesContact
Introcursus Branding
10
Algemene voorwaardenPrivacy Policy
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
crossmenu