MBA Strategisch Design Management

In het kort:

Prijs:

9,890.00

inclusief colleges, cursusmateriaal en literatuur
Duur:
Interessegebied:
Design Management
Locaties:
Utrecht

Inleiding

Op zoek naar een MBA-opleiding op het gebied van design management? In 1 jaar tijd werkt u aan uw theoretische kennis en praktische vaardigheden. U brengt verdieping aan op uw designkennis, werkt aan uw competenties en management skills, bezoekt diverse best-in-class bedrijven en sluit de opleiding af met een thesis.

Learnings

Met de MBA Strategisch Design Management wordt aan de bedrijfskundige en strategische kennis die u reeds heeft, nieuwe betekenis toegevoegd. Op academisch niveau wordt u gestimuleerd om nieuwe inzichten en bekwaamheden te ontwikkelen waarmee u merk-, design- en organisatievraagstukken goed kunt beantwoorden. Hiermee levert u een waardevolle bijdrage aan het strategisch en operationeel management. Eveneens wordt uw leiderschapsrol tot een hoger niveau gebracht.

Onderwerpen

Het eenjarig parttime programma ziet er als volgt uit:

Doelgroep 

De MBA-opleiding Strategisch Design Management is bedoeld voor ambitieuze design managers, vormgevers,  marketing- en communicatieprofessionals die zich diepgaand willen ontwikkelen op het gebied van strategisch design management binnen een brede bedrijfskundige context. U wilt nieuwe betekenis toevoegen aan uw bestaande bedrijfskundige en strategische kennis. U beoogt verder nieuwe inzichten en bekwaamheden te ontwikkelen waarmee u merk-, design- en organisatie vraagstukken beter kunt beantwoorden. U wilt tevens uw leiderschapsrol tot een hoger niveau brengen. Meer informatie over toelatingsvoorwaarden, kunt u contact met ons opnemen.

Docenten

Onze docenten zijn bedreven in vraagstukken op het gebied van design management, identiteitsmanagement, merkenbeleid en leadership. Onze docenten verzorgen vanuit zowel theorie als praktijk hun colleges. Alle docenten in de opleiding zijn ervaren professionals, hoogleraar en/of vakdocent. Klik hier voor een overzicht van het docentencorps.

Data en locaties

Aanmelden kan op de locaties: Amsterdam, Arnhem, Assen, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Emmen, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Middelburg, Rotterdam, Utrecht, Venlo of Zwolle. De reguliere colleges worden gegeven van 15.00 uur tot 21.00 uur op een donderdag. Via deze link vindt u alle collegedata behorende bij deze opleiding. Mocht u op een bepaalde datum niet kunnen: gemiste colleges kunnen te allen tijde worden ingehaald middels e-learning (dit zijn video-opnames van een recente klassikale opleiding, voorzien van slides en geluid). Dit biedt u extra flexibiliteit.

Kosten 

Het collegegeld voor de opleiding Strategisch Design Management bedraagt € 9.890,- (ex-BTW).  Dit bedrag is inclusief colleges, cursusmateriaal en literatuur. Cateringkosten en eventuele verblijfkosten zijn hierin niet meegenomen. De opleiding start vier keer per jaar: in januari, maart, mei en oktober.

Aanmelden 

Wilt u zich inschrijven voor de MBA-opleiding ‘Strategisch Design Management? Dat kan via deze link. Indien u nog vragen heeft en/ of een voorlopige reservering wilt maken, dan verzoeken we u deze naar ons te mailen op contact@nibaa.nl.

Gerelateerde opleidingen

Veelgestelde vragen

Wat kost de opleiding MBA Strategisch Design Management?
Het kost eenmalig € 9.890,00 om de opleiding MBA Strategisch Design Management te volgen. Dit bedrag wordt in een keer in rekening gebracht. U ontvangt voor aanvang van de opleiding een factuur van NIBAA Institute. Is het niet mogelijk om het gehele bedrag in een keer te betalen dan kun je hier kijken naar onze betalingsregeling.
Zijn de opleidingskosten aftrekbaar van de belasting?
Ja, de opleidingskosten zijn aftrekbaar van de belasting. bekijk hier onze uitleg over studiekosten aftrekken van de belasting.
Hoe lang duurt de opleiding MBA Strategisch Design Management?
De opleiding MBA Strategisch Design Management duurt
Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAOpleidingslocatiesContact
Introcursus Branding
10
Algemene voorwaardenPrivacy Policy
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
crossmenu