MBA Strategisch Brand Management

In het kort:

Prijs:

9,890.00

inclusief colleges, cursusmateriaal en literatuur
Duur:
Interessegebied:
Brand Management
Locaties:
Utrecht

Inleiding

Op zoek naar een MBA-opleiding op het gebied van strategisch brand management? In 1 jaar tijd werkt u aan uw theoretische kennis en praktische vaardigheden. U brengt verdieping aan op uw kennis, werkt aan uw competenties en management skills, bezoekt diverse best-in-class bedrijven en sluit de opleiding af met een thesis.

Learnings

Met de MBA Strategisch Brand Management wordt aan de bedrijfskundige en merkstrategische kennis die u reeds heeft, nieuwe betekenis toegevoegd. Op academisch niveau wordt u gestimuleerd om nieuwe inzichten en bekwaamheden te ontwikkelen waarmee u merk- en organisatievraagstukken goed kunt beantwoorden. Hiermee levert u een waardevolle bijdrage aan het strategisch en operationeel management. Eveneens wordt uw leiderschapsrol tot een hoger niveau gebracht.

Modules en onderwerpen

Het eenjarig parttime programma ziet er als volgt uit:

Doelgroep en toelatingsvoorwaarden

De MBA-opleiding is bedoeld voor ambitieuze managers en marketing- en communicatie professionals die zich diepgaand willen ontwikkelen op het gebied van strategisch brand management binnen een brede bedrijfskundige context. U wilt nieuwe betekenis toevoegen aan uw bestaande bedrijfskundige en merkstrategische kennis. U beoogt verder nieuwe inzichten en bekwaamheden te ontwikkelen waarmee u merk- en organisatie vraagstukken beter kunt beantwoorden. U wilt tevens uw leiderschapsrol tot een hoger niveau brengen. Voor meer informatie over toelatingsvoorwaarden en vereisten, kunt u contact met ons opnemen.

Docenten van de opleiding

Onze docenten zijn bedreven in vraagstukken op het gebied van brand management, reputatie management en merkstrategie.. Onze docenten verzorgen vanuit zowel theorie als praktijk hun colleges. Alle docenten in de opleiding zijn ervaren professionals, hoogleraar en/of vakdocent. Klik hier voor een overzicht van het docentencorps.

Locaties, lesdata en inhaalopties

Aanmelden kan op de locaties: Amsterdam, Arnhem, Assen, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Emmen, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Middelburg, Rotterdam, Utrecht, Venlo of Zwolle. De reguliere colleges worden gegeven van 15.00 uur tot 21.00 uur op een donderdag. Via deze link vindt u alle collegedata behorende bij deze opleiding. Mocht u op een bepaalde datum niet kunnen: gemiste colleges kunnen te allen tijde worden ingehaald middels e-learning (dit zijn video-opnames van een recente klassikale opleiding, voorzien van slides en geluid). Dit biedt u extra flexibiliteit.

Kosten van deze opleiding

Het collegegeld voor de MBA Strategisch Brand Management bedraagt € 9.890,- (ex-BTW).  Dit bedrag is inclusief colleges, cursusmateriaal en literatuur. Cateringkosten en eventuele verblijfkosten zijn hierin niet meegenomen. De opleiding start vier keer per jaar: in januari, maart, mei en oktober.

Aanmelden voor de opleiding

Wilt u zich inschrijven voor de MBA-opleiding ‘Strategisch Brand Management? Dat kan via deze link. Indien u nog vragen heeft en/ of een voorlopige reservering wilt maken, dan verzoeken we u deze naar ons te mailen op contact@nibaa.nl.

Gerelateerde opleidingen
Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAOpleidingslocatiesContact
Introcursus Branding
10
Algemene voorwaardenPrivacy Policy
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
crossmenu