International MBA Brand Management

In het kort:

Prijs:

18,500.00

inclusief colleges, cursusmateriaal en literatuur
Duur:
Interessegebied:
Brand Management
Locaties:
Utrecht

Inleiding

Op zoek naar een internationale MBA-opleiding op het gebied van branding? In 1 jaar tijd werkt u aan uw theoretische kennis en praktische vaardigheden. U brengt verdieping aan op uw kennis, bezoekt diverse best-in-class bedrijven, volgt een internationale module aan de London Business School en sluit de opleiding af met een thesis.

Learnings

Met de internationale MBA Brand Management wordt aan de bedrijfskundige en merkstrategische kennis die u reeds heeft, nieuwe betekenis toegevoegd. Op academisch niveau wordt u gestimuleerd om nieuwe inzichten en bekwaamheden te ontwikkelen waarmee u merk- en organisatievraagstukken goed kunt beantwoorden. Hiermee levert u een waardevolle bijdrage aan het strategisch en operationeel management. Eveneens wordt uw leiderschapsrol tot een hoger niveau gebracht.

Onderwerpen

Het eenjarig parttime programma ziet er als volgt uit:

Doelgroep

De MBA-opleiding is bedoeld voor ambitieuze managers en marketing- en communicatieprofessionals die zich diepgaand willen ontwikkelen op het gebied van strategisch brand management binnen een brede bedrijfskundige context. U wilt nieuwe betekenis toevoegen aan uw bestaande bedrijfskundige en merkstrategische kennis. U beoogt verder nieuwe inzichten en bekwaamheden te ontwikkelen waarmee u merk- en organisatievraagstukken beter kunt beantwoorden. U wilt tevens uw leiderschapsrol tot een hoger niveau brengen. Meer informatie over toelatingsvoorwaarden en vereisten, kunt u contact met ons opnemen.

Docenten

De docenten die de ‘International MBA Brand Management’ voor u verzorgen, hebben hun sporen in zowel de wetenschap als de praktijk verdiend. Zij zijn vaak wetenschapper, onderzoeker of hoogleraar of hebben ervaring als consultant, strategy director, merkstrateeg, change manager of marketing manager. Alle docenten hebben goede kennis van wetenschap, modellen en strategieën waardoor zij als geen ander in staat zijn om een brug te slaan tussen strategie en praktijk. Tot slot hebben zij uiteraard ervaring op het gebied van merkenbeleid, organisatiekunde, strategisch management, change management en marketingstrategie. Klik hier voor een overzicht van het docentencorps.

Data en locaties

Aanmelden kan op de locaties: Amsterdam, Arnhem, Assen, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Emmen, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Middelburg, Rotterdam, Utrecht, Venlo of Zwolle. De reguliere colleges worden gegeven van 15.00 uur tot 21.00 uur op een donderdag. Via deze link vindt u alle collegedata behorende bij deze opleiding. Mocht u op een bepaalde datum niet kunnen: gemiste colleges kunnen te allen tijde worden ingehaald middels e-learning (dit zijn video-opnames van een recente klassikale opleiding, voorzien van slides en geluid). Dit biedt u extra flexibiliteit.

Kosten

Het collegegeld voor de MBA-opleiding Brand Management bedraagt € 18.500,- (ex-BTW). Dit bedrag is inclusief colleges, cursusmateriaal en literatuur. Cateringkosten en eventuele verblijfkosten zijn hierin niet meegenomen. De opleiding start vier keer per jaar: in januari, maart, mei en oktober.

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor de MBA International Brand Management? Dat kan via deze link. Indien u nog vragen heeft en/ of een voorlopige reservering wilt maken, dan verzoeken we u deze naar ons te mailen op contact@nibaa.nl. De Internationale MBA ‘Brand Management’ vindt deels plaats aan de London Business School (UK).

Gerelateerde opleidingen

Veelgestelde vragen

Wat kost de opleiding International MBA Brand Management?
Het kost eenmalig € 18.500,00 om de opleiding International MBA Brand Management te volgen. Dit bedrag wordt in een keer in rekening gebracht. U ontvangt voor aanvang van de opleiding een factuur van NIBAA Institute. Is het niet mogelijk om het gehele bedrag in een keer te betalen dan kun je hier kijken naar onze betalingsregeling.
Zijn de opleidingskosten aftrekbaar van de belasting?
Ja, de opleidingskosten zijn aftrekbaar van de belasting. bekijk hier onze uitleg over studiekosten aftrekken van de belasting.
Hoe lang duurt de opleiding International MBA Brand Management?
De opleiding International MBA Brand Management duurt
Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAOpleidingslocatiesContact
Introcursus Branding
10
Algemene voorwaardenPrivacy Policy
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
crossmenu