Digital leadership

In het kort:

Prijs:

1,890.00

inclusief colleges, cursusmateriaal en literatuur
Duur:
3 dagen
Interessegebied:
Brand ManagementInnovatie & Development
Locaties:
AmsterdamArnhemAssenBredaDen BoschEindhovenEmmenEnschedeGroningenLeeuwardenMaastrichtMiddelburgRotterdamUtrechtVenloZwolle

Inleiding

De digitale revolutie zorgt ervoor dat onze samenleving in hoog tempo verandert. Hierdoor wordt het verander- en innovatievermogen van bedrijven flink op de proef gesteld.  Digitalisering is verschoven van een ondersteunende en procesmatige rol naar een value driver van strategische vernieuwing. Leiders in de digitale wereld moeten ‘grenzeloos’ kunnen organiseren en over de randen van hun eigen organisatie heen kunnen kijken om te zien waar waardevolle connecties en netwerken tot stand kunnen komen. De opleiding ‘Digital leadership verschaft u de noodzakelijke conceptuele kennis én inzichten om uw merk richting  ‘digital  leadership’ te bewegen. Vragen die centraal staan, zijn:

  • Welke trends zijn er binnen digital leadership en digital (brand) management?
  • Welke kenmerken hebben ‘digital leaders’  en wat leren we hiervan?
  • Hoe kan er solide gebouwd worden aan een stabiele digitale organisatie?
  • Hoe kan digital (brand) management bijdragen aan een duurzaam concurrentievoordeel?
  • Welke invloed heeft digitalisering op de traditionele bedrijfsdisciplines?
  • Hoe zorgt u ervoor dat er een ‘digital driven’ organisatie kan ontstaan?

Learnings 

De opleiding ‘Digital Leadership’ brengt verdieping aan op uw bestaande kennis en reikt u nieuwe inzichten en perspectieven aan over digital beleid en de principes van digital leadership. Verder leert het u hoe u deze inzichten, kunt toepassen in uw eigen bedrijf en hoe u deze kennis kunt vormgeven in een strategisch plan van aanpak wat daadwerkelijk geïmplementeerd kan worden. U rond de opleiding af met een ‘brand journey’ bij een best-of-class bedrijf waar u getuige bent van een succesvolle digital leadership implementatie.

Onderwerpen

De opleiding ‘Digital Leadership’ bestaat uit de volgende vier blokken: business strategy, digital perspectieven en concepting (college een en twee). Cultuur, verandermanagement en digital leadership issues (college drie en vier).  Digital leadership, -equity en digital (brand) management (college vijf en zes). Brand Journey en schrijven van een strategisch digital plan (college zeven en acht). Voor een nadere uiteenzetting van de colleges, kunt u contact met ons opnemen.

Doelgroep

De opleiding ‘Digital Leadership’ is bedoeld voor innovation managers, strategen, change managers, business development managers, (senior) marketeers, brand managers, communicatie managers, product managers, adviseurs, algemeen managers, commercieel directeuren en/of managers  die verantwoordelijk zijn voor het commerciële beleid in organisaties. U beschikt over een aantal jaren werkervaring en u bezit minimaal een HBO werk- en denkniveau. U wilt uw huidige kennis verdiepen en deze graag toepassen in de praktijk.

Docenten

Onze docenten zijn bedreven in vraagstukken op het gebied van digital management, merkenbeleid en leadership. Onze docenten verzorgen vanuit zowel theorie als praktijk hun colleges. Alle docenten in de opleiding zijn ervaren professionals, hoogleraar en/of vakdocent. Klik hier voor een overzicht van het docentencorps.

Data en locaties

Aanmelden kan op de locaties: Amsterdam, Arnhem, Assen, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Emmen, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Middelburg, Rotterdam, Utrecht, Venlo of Zwolle. De reguliere colleges worden gegeven van 15.00 uur tot 21.00 uur op een donderdag. Via deze link vindt u alle collegedata behorende bij deze opleiding. Mocht u op een bepaalde datum niet kunnen: gemiste colleges kunnen te allen tijde worden ingehaald middels e-learning (dit zijn video-opnames van een recente klassikale opleiding, voorzien van slides en geluid). Dit biedt u extra flexibiliteit.

Kosten

Het collegegeld voor de opleiding Digital Leadership bedraagt € 1.890,- (ex-BTW).  Dit bedrag is inclusief colleges, cursusmateriaal en literatuur. Cateringkosten en eventuele verblijfkosten zijn hierin niet meegenomen. De opleiding start vier keer per jaar: in januari, maart, mei en oktober.

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor de opleiding Digital Leadership? Dat kan via deze link. Indien u nog vragen heeft en/ of een voorlopige reservering wilt maken, dan verzoeken we u deze naar ons te mailen op contact@nibaa.nl.

Gerelateerde opleidingen

Veelgestelde vragen

Wat kost de opleiding Digital leadership?
Het kost eenmalig € 1.890,00 om de opleiding Digital leadership te volgen. Dit bedrag wordt in een keer in rekening gebracht. U ontvangt voor aanvang van de opleiding een factuur van NIBAA Institute. Is het niet mogelijk om het gehele bedrag in een keer te betalen dan kun je hier kijken naar onze betalingsregeling.
Zijn de opleidingskosten aftrekbaar van de belasting?
Ja, de opleidingskosten zijn aftrekbaar van de belasting. bekijk hier onze uitleg over studiekosten aftrekken van de belasting.
Hoe lang duurt de opleiding Digital leadership?
De opleiding Digital leadership duurt 3 dagen
Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAOpleidingslocatiesContact
Introcursus Branding
10
Algemene voorwaardenPrivacy Policy
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
crossmenu