Customer Leadership

In het kort:

Prijs:

1,890.00

inclusief colleges, cursusmateriaal en literatuur
Duur:
3 dagen
Interessegebied:
Brand ManagementCustomer Management
Locaties:
AmsterdamArnhemAssenBredaDen BoschEindhovenEmmenEnschedeGroningenLeeuwardenMaastrichtMiddelburgRotterdamUtrechtVenloZwolle

Inleiding

De weg naar klantgerichtheid is niet altijd gemakkelijk. Een betere marktfocus vraagt om verandering van gevestigde structuren en culturen. Maar veranderingen worden door mensen vaak als bedreigend ervaren. Transformatie naar meer klantgerichtheid is echter noodzakelijk om succesvol te kunnen zijn en te blijven. Klantgerichtheid biedt namelijk een fraai uitzicht op meer rendement en grotere continuïteit. Om een klantgerichte organisatie te worden, is klantgericht leiderschap cruciaal. Klantgerichtheid moet verankerd zijn in het leiderschap van de organisatie om houdbare, langetermijnresultaten te kunnen boeken. De opleiding ‘Customer leadership verschaft u de noodzakelijke conceptuele kennis én inzichten om uw merk richting ‘customer leadership’ te bewegen. Vragen die centraal staan, zijn:

  • Welke trends zijn er binnen customer leadership en klantgericht management?
  • Welke kenmerken hebben ‘customer leaders’  en wat leren we hiervan?
  • Hoe kan er gebouwd worden aan een customer-centric-organisation?
  • Hoe kan customer management bijdragen aan een concurrentievoordeel?
  • Welke rol kan merkenbeleid spelen bij customer managementprocessen?
  • Hoe zorgt u ervoor dat er een ‘customer driven’ organisatie kan ontstaan?

Learnings 

De opleiding ‘Customer Leadership’ brengt verdieping aan op uw bestaande kennis en reikt u nieuwe inzichten en perspectieven aan over customer managementbeleid en de principes van customer leadership. Verder leert het u hoe u deze inzichten, kunt toepassen in uw eigen bedrijf en hoe u deze kennis kunt vormgeven in een strategisch plan van aanpak wat daad- werkelijk geïmplementeerd kan worden. U rond de opleiding af met een ‘brand journey’ bij een best-of-class bedrijf waar u getuige bent van een succesvolle customer  leadership-implementatie.

Onderwerpen

De opleiding ‘Customer Leadership’ bestaat uit de volgende vier blokken: business strategy, klantperspectieven en concepting (college een en twee). Cultuur, verander- management en customer leadership issues (college drie en vier).  Customer leadership, klantwaarde, en customer (experience) management (college vijf en zes). Brand Journey en schrijven van een strategisch customer managementplan (college zeven en acht). Voor een nadere uiteenzetting van de colleges, kunt u contact met ons opnemen.

Doelgroep

De opleiding ‘Customer Leadership’ is bedoeld voor customer service managers, contactcenter managers, crm-managers, customer experience managers, business development managers, strategen, marketing managers, brand managers, productmanagers, adviseurs, algemeen managers, commercieel directeuren en/of managers  die verantwoordelijk zijn voor het commerciële beleid in organisaties. U beschikt over een aantal jaren werkervaring en u bezit minimaal een HBO werk- en denkniveau. U wilt uw huidige kennis verbreden en wilt deze graag toepassen in de praktijk.

Docenten

Onze docenten zijn bedreven in vraagstukken op het gebied van customer management, merkenbeleid en leadership. Onze docenten verzorgen vanuit zowel theorie als praktijk hun colleges. Alle docenten in de opleiding zijn ervaren professionals, hoogleraar en/of vakdocent. Klik hier voor een overzicht van het docentencorps.

Data en locaties

Aanmelden kan op de locaties: Amsterdam, Arnhem, Assen, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Emmen, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Middelburg, Rotterdam, Utrecht, Venlo of Zwolle. De reguliere colleges worden gegeven van 15.00 uur tot 21.00 uur op een donderdag. Via deze link vindt u alle collegedata behorende bij deze opleiding. Mocht u op een bepaalde datum niet kunnen: gemiste colleges kunnen te allen tijde worden ingehaald middels e-learning (dit zijn video-opnames van een recente klassikale opleiding, voorzien van slides en geluid). Dit biedt u extra flexibiliteit.

Kosten

Het collegegeld voor de opleiding Customer Leadership bedraagt € 1.890,- (ex-BTW). Dit bedrag is inclusief colleges, cursusmateriaal en literatuur. Cateringkosten en eventuele verblijfkosten zijn hierin niet meegenomen.  De opleiding start vier keer per jaar: in januari, maart, mei en oktober.

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor de opleiding Customer Leadership? Dat kan via deze link. Indien u nog vragen heeft en/ of een voorlopige reservering wilt maken, dan verzoeken we u deze naar ons te mailen op contact@nibaa.nl.

Gerelateerde opleidingen

Veelgestelde vragen

Wat kost de opleiding Customer Leadership?
Het kost eenmalig € 1.890,00 om de opleiding Customer Leadership te volgen. Dit bedrag wordt in een keer in rekening gebracht. U ontvangt voor aanvang van de opleiding een factuur van NIBAA Institute. Is het niet mogelijk om het gehele bedrag in een keer te betalen dan kun je hier kijken naar onze betalingsregeling.
Zijn de opleidingskosten aftrekbaar van de belasting?
Ja, de opleidingskosten zijn aftrekbaar van de belasting. bekijk hier onze uitleg over studiekosten aftrekken van de belasting.
Hoe lang duurt de opleiding Customer Leadership?
De opleiding Customer Leadership duurt 3 dagen
Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAOpleidingslocatiesContact
Introcursus Branding
10
Algemene voorwaardenPrivacy Policy
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
crossmenu