Brand Development & Innovation

In het kort:

Prijs:

1,790.00

inclusief colleges, cursusmateriaal en literatuur
Duur:
3 dagen
Interessegebied:
Brand Management
Locaties:
AmsterdamArnhemAssenBredaDen BoschEindhovenEmmenEnschedeGroningenLeeuwardenMaastrichtMiddelburgRotterdamUtrechtVenloZwolle

Inleiding

‘Brand driven innovation’ levert inmiddels aantoonbaar meer op voor bedrijven, mits het goed geïmplementeerd wordt. Bedrijven zouden merkbeleid eigenlijk al in moeten zetten voordat men over gaat op productontwikkeling. Deze opleiding helpt u met de opzet van een goede brand innovation strategie. Daarnaast worden vragen beantwoord als: Hoe kan innovatie en productontwikkeling het merk verder helpen? Hoe kan het merk integraal mee worden genomen in het NPD-proces? Hoe verhoog ik de kansen op succesvolle ‘brand driven’ innovatie? Hoe kan ‘the cloud’ gebruikt worden in het brand development-proces?

Learnings 

De leergang Brand Development & Innovation reikt u nieuwe inzichten en kennis aan. Leert u actief aan de hand van concrete praktijkcases het geleerde te implementeren en er direct mee aan de slag te gaan. Brengt verdieping aan op uw bestaande kennis en brengt u nieuwe vaardigheden bij over de implementatie van merkgedreven  innovatiebeleid. Leert u hoe u uw plannen daadwerkelijk geïmplementeerd krijgt en laat u aan de hand van een bedrijfsbezoek zien hoe het eindresultaat eruit kan zien  van een succesvolle implementatie.

Onderwerpen

De opleiding Brand Development & Innovation bestaat uit de volgende vier blokken: Strategie, Branding & Positioneren (college een en twee). Co-creatie, crowdsourcing en social media, cases en opdrachten (college drie en vier).  Merkontwikkeling, product development en innovatie (college vijf en zes) – Bedrijfsbezoek (college zeven).  Klik hier voor een nadere uiteenzetting van de colleges.

Doelgroep

De opleiding Brand Development & Innovation is bedoeld voor (senior) marketeers, brand managers, communicatie managers, strategen, adviseurs, product managers, business developers, commercieel directeuren en/of managers  die verantwoordelijk zijn voor het commerciële beleid in organisaties. U beschikt over een aantal jaren werkervaring en u bezit minimaal een HBO werk- en denkniveau. U wilt uw huidige kennis verbreden en verdiepen en wilt deze graag toepassen in de praktijk.

Action learning

Tijdens de opleiding gaat u actief in groepen aan de slag op basis van diverse cases en opdrachten. U werkt hierbij aan het opstellen van een branding strategie voor bekende merken als Achmea of Ikea. U leert in groepen de theorie actief toe te passen en krijgt feedback van docenten die deze opdracht destijds zelf hebben geïmplementeerd bij hun opdrachtgever. Verder leert u enorm veel van uw mede-studiegenoten die vaak vanuit diverse functies, branches en achtergronden te maken hebben met dezelfde problematiek.

Docenten

Onze docenten zijn bedreven in vraagstukken op het gebied van merkenbeleid, brand development en innovatie. Onze docenten verzorgen vanuit zowel theorie als praktijk hun colleges. Alle docenten in de opleiding zijn ervaren professionals, hoogleraar en/of vakdocent. Klik hier voor een overzicht van het docentencorps.

Data en locaties

Aanmelden kan op de locaties: Amsterdam, Arnhem, Assen, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Emmen, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Middelburg, Rotterdam, Utrecht, Venlo of Zwolle. De reguliere colleges worden gegeven van 15.00 uur tot 21.00 uur op een donderdag. Via deze link vindt u alle collegedata behorende bij deze opleiding. Mocht u op een bepaalde datum niet kunnen: gemiste colleges kunnen te allen tijde worden ingehaald middels e-learning (dit zijn video-opnames van een recente klassikale opleiding, voorzien van slides en geluid). Dit biedt u extra flexibiliteit.

Kosten

Het collegegeld voor de opleiding Brand Development & Innovation bedraagt € 1.790,- (ex-BTW).  Dit bedrag is inclusief colleges, cursusmateriaal en literatuur. Cateringkosten en eventuele verblijfkosten zijn hierin niet meegenomen. De opleiding start vier keer per jaar: in januari, maart, mei en oktober.

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor de praktijkopleiding Brand Development & Innovation? Dat kan via deze link. Indien u nog vragen heeft en/ of een voorlopige reservering wilt maken, dan verzoeken we u deze naar ons te mailen op contact@nibaa.nl.

Gerelateerde opleidingen

Veelgestelde vragen

Wat kost de opleiding Brand Development & Innovation?
Het kost eenmalig € 1.790,00 om de opleiding Brand Development & Innovation te volgen. Dit bedrag wordt in een keer in rekening gebracht. U ontvangt voor aanvang van de opleiding een factuur van NIBAA Institute. Is het niet mogelijk om het gehele bedrag in een keer te betalen dan kun je hier kijken naar onze betalingsregeling.
Zijn de opleidingskosten aftrekbaar van de belasting?
Ja, de opleidingskosten zijn aftrekbaar van de belasting. bekijk hier onze uitleg over studiekosten aftrekken van de belasting.
Hoe lang duurt de opleiding Brand Development & Innovation?
De opleiding Brand Development & Innovation duurt 3 dagen
Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAOpleidingslocatiesContact
Introcursus Branding
10
Algemene voorwaardenPrivacy Policy
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
crossmenu