Strategisch Brand Management Den Haag

In het kort:

Prijs:
€1,790.00
inclusief colleges, cursusmateriaal en literatuur
Duur:
3 dagen
Interessegebied:
Brand Management
Customer Management
Reputatie Management
Locaties:
Amsterdam, Arnhem, Assen, 
Breda, Den Bosch, Eindhoven, 
Emmen, Enschede, Groningen, 
Leeuwarden, Maastricht, Middelburg, 
Rotterdam, Utrecht, Venlo, Zwolle

Inleiding

Strategisch Brand Management studeren in Den Haag, maar wat is het? De consument verwacht meer dan ooit dat een bedrijf toegevoegde waarde levert. Onderscheidend vermogen, relevantie, betekenis en transparantie is waar het tegenwoordig om gaat. Als je hier niet aan kunt voldoen, dan wordt je overgeslagen. De klant is hard, kiest razendsnel en is steeds minder loyaal. Bedrijven hebben vandaag de dag meer dan ooit een goede merkstrategie nodig. Deze praktijkopleiding verschaft u de noodzakelijke kennis, vaardigheden én inzichten om een goede branding strategie op te zetten en uit te kunnen voeren.  Vragen die centraal staan, zijn: Hoe kan ik een goed gefundeerde positionering/merkstrategie opzetten? Hoe kan ik een betekenisvolle waardepropositie in de markt zetten? Hoe kan ik online goed inbedden in mijn merkstrategie?

Learnings

De leergang Strategisch Brand Management reikt u nieuwe inzichten en kennis aan. Leert u actief aan de hand van concrete praktijkcases het geleerde te implementeren en er direct mee aan de slag te gaan. Brengt verdieping aan op uw bestaande kennis en brengt u nieuwe vaardigheden bij over de implementatie van strategisch merkenbeleid. Leert u hoe u uw plannen geïmplementeerd kunt krijgen en laat u aan de hand van een bedrijfsbezoek, bijvoorbeeld in omgeving Den Haag zien hoe het eindresultaat eruit kan zien van een succesvolle implementatie.

Onderwerpen

De opleiding Strategisch Brand Management bestaat uit de volgende vier blokken: Strategie, Branding & Positioneren (college een en twee). Digital branding en social media strategie, cases en opdrachten (college drie en vier). Merkconsistentie creëren en bewaken (college vijf en zes) - Bedrijfsbezoek (college zeven). Klik hier voor een nadere uiteenzetting van de colleges.

Doelgroep

De opleiding Strategic Brand Management is bedoeld voor (senior) marketeers, brand managers, communicatie managers, strategen, adviseurs, product managers, business developers, commercieel directeuren en/of managers  die verantwoordelijk zijn voor het commerciële beleid in organisaties in omgeving Den Haag. U beschikt over een aantal jaren werkervaring en u bezit minimaal een HBO werk- en denkniveau. U wilt uw huidige kennis verbreden en verdiepen en wilt deze graag toepassen in de praktijk.

Action learning

Tijdens de opleiding gaat u actief in groepen aan de slag op basis van diverse cases en opdrachten. U werkt hierbij aan het opstellen van een branding strategie voor merken als Achmea of Ikea. U leert in groepen de theorie actief toe te passen en krijgt feedback van docenten die deze opdracht destijds zelf hebben geïmplementeerd bij hun opdrachtgever. Verder leert u veel van uw mede-studiegenoten die vaak vanuit diverse functies, branches en achtergronden te maken hebben met dezelfde problematiek.

Docenten

Onze docenten zijn bedreven in vraagstukken op het gebied van merkenbeleid en strategisch brand management. Onze docenten verzorgen vanuit zowel theorie als praktijk hun colleges. Alle docenten in de opleiding zijn ervaren professionals, hoogleraar en/of vakdocent. Klik hier voor een overzicht van het docentencorps.

Data en locaties

Aanmelden kan op de locaties: Amsterdam, Arnhem, Assen, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Emmen, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Middelburg, Rotterdam, Utrecht, Venlo of Zwolle. De reguliere colleges worden gegeven van 15.00 uur tot 21.00 uur op een donderdag. Via deze link vindt u alle collegedata behorende bij deze opleiding. Mocht u op een bepaalde datum niet kunnen: gemiste colleges kunnen te allen tijde worden ingehaald middels e-learning (dit zijn video-opnames van een recente klassikale opleiding, voorzien van slides en geluid). Dit biedt u extra flexibiliteit.

Kosten

Het collegegeld voor de opleiding Strategisch Brand Management bedraagt € 1.790,- (ex-BTW).  Dit bedrag is inclusief colleges, cursusmateriaal en literatuur. Cateringkosten en eventuele verblijfkosten zijn hierin niet meegenomen. De opleiding start vier keer per jaar: in januari, maart, mei en oktober.

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor de praktijkopleiding Strategisch Brand Management in de omgeving van Den Haag? Dat kan via deze link. Indien u nog vragen heeft en/ of een voorlopige reservering wilt maken, dan verzoeken we u deze naar ons te mailen op contact@nibaa.nl.

Veel gestelde vragen over Strategisch Brand Management Den Haag

Wat kost de opleiding Strategisch Brand Management Den Haag
Het kost eenmalig €1.790,- om de opleiding Strategisch Brand Management Den Haag te volgen. Dit bedrag wordt in een keer in rekening gebracht op voorhand van de opleiding. Is het niet mogelijk om het gehele bedrag in een keer te betalen dan kun je hier kijken naar onze betaal regelingen.
Zijn de opleidingskosten aftrekbaar van de belasting?
Ja, de opleidingskosten zijn aftrekbaar van de belasting. bekijk hier onze uitleg over de kosten aftrekken van de belasting.
Hoe lang duurt de opleiding Strategisch Brand Management Den Haag?
De opleiding Strategisch Brand Management Den Haag duurt 3 dagen.
Wat verdien je als brandmanager in Den Haag?
Het salaris van een brandmanager in Den Haag ligt behoorlijk hoog. Het salaris onder brandmanagers ligt gemiddeld tussen de 4.000 en 6.000 euro per maand.
Wat doet een brand manager in Den Haag?
Een brandmanager zorg voor een groter markt aandeel van een product, bedrijf, of merk. kenmerkend is dat de brand manager alleen maar werkt aan de strategie en andere partijen aanstuurt voor de uitvoering.
In welke omgevingen zijn de opleidingen te volgen?
Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAOpleidingslocatiesContact
Introcursus Branding
10
Algemene voorwaardenPrivacy Policy
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
crossmenu