Image & Reputation Management Almelo

In het kort:

Prijs:
€1,790.00
inclusief colleges, cursusmateriaal en literatuur
Duur:
3 dagen
Interessegebied:
Reputatie Management
Locaties:
Amsterdam, Arnhem, Assen, 
Breda, Den Bosch, Eindhoven, 
Emmen, Enschede, Groningen, 
Leeuwarden, Maastricht, Middelburg, 
Rotterdam, Utrecht, Venlo, Zwolle

Inleiding

Image & Reputation Management studeren in omgeving Almelo, maar wat is het? Het managen van je (online) reputatie is meer dan alleen het monitoren van negatieve berichten op social media of de zoekmachineresultaten schoonhouden van negatieve berichtgeving. Deze leergang verschaft u de noodzakelijke kennis, vaardigheden én inzichten om een goed reputatiebeleid voor uw merk op te zetten en uit te voeren. Vragen die centraal staan, zijn: Hoe ontwikkel je een goede reputatiestrategie en hoe rol je deze uit? Hoe manage je de (online) reputatie? Welke tools kun je gebruiken? Hoe ga je om met negatieve (online) berichtgeving over je merk? Hoe bouw je een gewenste reputatie op? Hoe kun je de perceptie en het verwachtingspatroon sturen?

Learnings

De leergang Image & Reputation Management reikt u nieuwe inzichten en kennis aan. Leert u actief aan de hand van concrete praktijkcases het geleerde te implementeren en er direct mee aan de slag te gaan. Brengt verdieping aan op uw bestaande kennis en brengt u nieuwe vaardigheden bij over de implementatie van reputatiebeleid. Leert u hoe u uw plannen daadwerkelijk geïmplementeerd kunt krijgen en laat u aan de hand van een bedrijfsbezoek in omgeving Almelo zien hoe het eindresultaat eruit kan zien van een succesvolle implementatie.

Onderwerpen

De leergang Image & Reputation Management bestaat uit de volgende vier blokken: Strategie, Branding & Positioneren (college een en twee). Online reputatiemanagement en social strategy (college drie en vier). Imago building, perceptie- en reputatiemanagement (college vijf en zes) – Bedrijfsbezoek (college zeven). Voor een nadere uiteenzetting van de colleges, kunt u contact met ons opnemen.

Doelgroep

De leergang Image & Reputation Management is bedoeld voor (senior) marketeers, brand managers, communicatie managers, strategen, adviseurs, product managers, business developers, commercieel directeuren en/of managers die verantwoordelijk zijn voor het commerciële beleid in organisaties in omgeving Almelo. U beschikt over een aantal jaren werkervaring en u bezit minimaal een HBO werk- en denkniveau. U wilt uw huidige kennis verbreden en verdiepen en wilt deze graag toepassen in de praktijk.

Action learning

Tijdens de opleiding gaat u actief in groepen aan de slag op basis van diverse cases en opdrachten. U werkt hierbij aan het opstellen van een reputatiestrategie voor merken als Achmea of Ikea. U leert in groepen de theorie actief toe te passen en krijgt feedback van docenten die deze opdracht destijds zelf hebben geïmplementeerd bij hun opdrachtgever. Verder leert u enorm veel van uw mede-studiegenoten die vaak vanuit diverse functies, branches en achtergronden te maken hebben met dezelfde problematiek.

Docenten

Onze docenten zijn bedreven in vraagstukken op het gebied van merkstrategie, image- & reputation management. Onze docenten verzorgen vanuit zowel theorie als praktijk hun colleges. Alle docenten in de opleiding zijn ervaren professionals, hoogleraar en/of vakdocent. Klik hier voor een overzicht van het docentencorps.

Data en locaties

Aanmelden kan op de locaties: Amsterdam, Arnhem, Assen, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Emmen, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Middelburg, Rotterdam, Utrecht, Venlo of Zwolle. De reguliere colleges worden gegeven van 15.00 uur tot 21.00 uur op een donderdag. Via deze link vindt u alle collegedata behorende bij deze opleiding. Mocht u op een bepaalde datum niet kunnen: gemiste colleges kunnen te allen tijde worden ingehaald middels e-learning (dit zijn video-opnames van een recente klassikale opleiding, voorzien van slides en geluid). Dit biedt u extra flexibiliteit.

Kosten

Het collegegeld voor de opleiding Image & Reputation Management bedraagt € 1.790,- (ex-BTW). Dit bedrag is inclusief colleges, cursusmateriaal en literatuur. Cateringkosten en eventuele verblijfkosten zijn hierin niet meegenomen. De opleiding start vier keer per jaar: in januari, maart, mei en oktober.

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor de praktijkopleiding Image & Reputation Management in de omgeving van Almelo? Dat kan via deze link. Indien u nog vragen heeft en/ of een voorlopige reservering wilt maken, dan verzoeken we u deze naar ons te mailen op contact@nibaa.nl.

Veel gestelde vragen over Image & Reputation Management Almelo

Wat kost de opleiding Image & Reputation Management Almelo
Het kost eenmalig €1.790,- om de opleiding Image & Reputation Management Almelo te volgen. Dit bedrag wordt in een keer in rekening gebracht op voorhand van de opleiding. Is het niet mogelijk om het gehele bedrag in een keer te betalen dan kun je hier kijken naar onze betaal regelingen.
Zijn de opleidingskosten aftrekbaar van de belasting?
Ja, de opleidingskosten zijn aftrekbaar van de belasting. bekijk hier onze uitleg over de kosten aftrekken van de belasting.
Hoe lang duurt de opleiding Image & Reputation Management Almelo?
De opleiding Image & Reputation Management Almelo duurt 3 dagen.
Wat is Reputatiemanagement?
Reputatiemanagement is het monitoren van alle berichtgevingen die invloed hebben op jouw reputatie. Vervolgens moet hier actief op gereageerd worden om de reputatie te verbeteren of beschermen.
Wat doet een Reputatiemanager in Almelo?
Een reputatiemanager gaat actief aan de slag met publieke uitingen om de reputatie van het bedrijf te waarborgen.
In welke omgevingen zijn de opleidingen te volgen?
Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAOpleidingslocatiesContact
Introcursus Branding
10
Algemene voorwaardenPrivacy Policy
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
crossmenu