E-Learning

U kunt een aantal van onze opleidingen ook als e-learning volgen. Van de meest populaire opleidingen zijn de colleges opgenomen. U kunt deze zodoende integraal bekijken op momenten dat u het beste uitkomen. Daarnaast staan onze kerndocenten en medecursisten uiteraard tot uw beschikking via de online leeromgeving. Kortom een ideale manier om kennis op te doen zonder hiervoor de deur uit te hoeven.

Cursusaanbod

U kunt kiezen uit vier e-learnings, te weten: de praktijkopleiding Strategisch Brand Management(5 colleges van 3 uur), de praktijkopleiding Tactisch Brand Management  (5 colleges van 3 uur) of het 5 daagse programma Merkstrategie & Implementatie (10 colleges van 3 uur) of het 10-daagse programma Branding & Business Development (20 colleges van 3 uur). 

Flexibele startdata 

Er kan in principe op elk gewenst moment gestart worden met de e-learning. We raden echter aan om zoveel mogelijk het stramien aan te houden van de klassikale variant. Dit om bepaalde uitdagingen / ervaringen direct met medecursisten te kunnen bespreken. Uiteraard staat ook de kerndocent tot uw beschikking.

Voor wie geschikt?

De e-learning programma's zijn is bedoeld voor (senior) marketeers, brand managers, communicatie managers, strategen, adviseurs, product managers, business developers, commercieel directeuren en/of managers  die verantwoordelijk zijn voor het commerciële beleid in organisaties. U beschikt over een aantal jaren werkervaring en u bezit minimaal een HBO werk- en denkniveau. U wilt uw huidige kennis verbreden en verdiepen en wilt deze graag toepassen in de praktijk.

Docenten

Onze docenten zijn bedreven in vraagstukken op het gebied van merkenbeleid en strategisch brand management. Onze docenten verzorgen vanuit zowel theorie als praktijk hun colleges. Alle docenten in de opleiding zijn ervaren professionals en/of vakdocent. Hier vindt u een overzicht van het docentencorps.

Kosten e-learning

Uw investering voor een e-learning van 5 colleges bedraagt € 995,- (ex BTW). Dit bedrag is inclusief colleges, cursusmateriaal en literatuur. De kosten van een 5 daags programma (10 colleges) bedraagt EUR 1.995- (ex BTW). De kosten van een 10 daags programma (20 colleges) bedraagt EUR 3.500,- (ex BTW).

Aanmelden 

Wilt u zich inschrijven voor een e-learning? Kies een van onderstaande opleidingen en vink vervolgens in het aanmeldformulier bij locatie 'e-learning' aan. 


Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAOpleidingslocatiesContact
Introcursus Branding
10
Algemene voorwaardenPrivacy Policy
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
crossmenu