Op zoek naar een interessante opleiding op het gebied van branding? NIBAA Institute biedt diverse brand management programma’s aan op verschillende niveau’s. Van praktijkopleiding tot academisch.


Praktijkopleidingen – In 7 colleges werkt u aan uw theoretische kennis en praktische vaardigheden. U brengt verdieping op uw kennis aan door een specialisatie  te volgen en u sluit u de opleiding vervolgens af met een ‘brand expedition’ waarin we merkenbeleid in de praktijk zien. Lees meer.


Theoretische opleidingen – In 8 colleges werkt u aan uw theoretische en conceptuele kennis over merkenbeleid. U brengt verdieping aan door een specialisatie te volgen en u sluit de opleiding af met een ‘brand journey’ en het schrijven van een eigen plan. Lees meer.


MBA Opleidingen – Op zoek naar een state-of-the-art MBA-opleiding op het gebied van branding? NIBAA biedt vanaf dit jaar een vernieuwd MBA-programma aan. In 1 jaar tijd werkt u aan uw theoretische kennis en praktische vaardigheden. U brengt verdieping aan op uw kennis, bezoekt diverse best-in-class bedrijven, volgt een internationale module aan de London Business School en sluit de opleiding af met een thesis. Lees meer.


Proefcolleges en Webinars – Wilt u meer informatie over onze opleidingen en programma’s? Of wilt u eens een sessie bijwonen over een bepaald thema’s op het gebied van merkenbeleid? Meld u dan eens aan voor een proefcollege of webinar. U kunt het te allen tijden en geheel kosteloos (online) volgen. Voor het volgen van een gratis online proefcollege, klikt u hier.


Incompany – Op verzoek kunnen we een opleiding binnen één van onze kennisgebieden (her)ontwikkelen. Wij beschikken over een groot netwerk van docenten en professionals met specifieke kennis en ervaring. Samen met onze didactische kennis en ervaring is dat een garantie voor een succesvolle maatwerkopleiding. Lees meer.


Gratis Cursus – NIBAA biedt een training Brand Management gratis aan als zelfstudie. De training kent een minimale studiebelasting en is zodoende prima te doen naast uw werk. U ontvangt, na het invullen van uw gegevens, een PDF met daarop de cursusomschrijving, oefeningen, cases en een afsluitende toets. Wanneer u de training met goed gevolg afrond, bent u in staat om succesvol met merkbeleid aan de slag te gaan. Lees meer.


Inschrijven voor opleiding

Download Brochure