NIBAA

Op zoek naar een interessante opleiding op het gebied van branding? NIBAA Institute biedt diverse brand management programma's aan op verschillende niveau's. Van praktijkopleiding tot academisch.


Praktijkopleidingen - In 7 colleges werkt u aan uw theoretische kennis en praktische vaardigheden. U brengt verdieping op uw kennis aan door een specialisatie  te volgen en u sluit u de opleiding vervolgens af met een ‘brand expedition’ waarin we merkenbeleid in de praktijk zien. Lees meer.


Theoretische opleidingen - In 8 colleges werkt u aan uw conceptuele kennis over merkenbeleid. U brengt verdieping aan door een specialisatie te volgen en u sluit de opleiding af met een ‘brand journey’ en het schrijven van een eigen plan. Lees meer.


MBA Opleidingen - Op zoek naar een state-of-the-art MBA-opleiding op het gebied van branding? In 1 jaar tijd werkt u aan uw theoretische kennis en praktische vaardigheden. U brengt verdieping aan op uw kennis, bezoekt diverse best-in-class bedrijven, volgt een internationale module aan de London Business School en sluit de opleiding af met een thesis. Lees meer.


Proefcolleges - Wilt u meer informatie over onze opleidingen en programma's? Of wilt u eens een sessie bijwonen over een bepaald thema's op het gebied van brand management? Meld u dan eens aan voor een proefcollege of webinar. U kunt het te allen tijden en geheel kosteloos (online) volgen. Voor het volgen van een gratis online proefcollege, klikt u hier.


E-Learning - Een aantal van onze opleidingen zijn ook als e-learning te volgen. U kunt deze volgen op momenten dat u het beste uitkomen. Daarnaast staan onze kerndocenten en medecursisten uiteraard tot uw beschikking via de online leeromgeving. Een ideale manier om kennis op te doen zonder hiervoor de deur uit te hoeven. Lees meer.


Incompany - Op verzoek kunnen we een opleiding binnen één van onze kennisgebieden (her)ontwikkelen. Wij beschikken over een groot netwerk van docenten en professionals met specifieke kennis en ervaring. Samen met onze didactische kennis en ervaring is dat een garantie voor een succesvolle maatwerkopleiding. Lees meer.


Gratis Cursus - NIBAA biedt een training Brand Management gratis aan als zelfstudie. De training kent een minimale studiebelasting en is zodoende prima te doen naast uw werk. U ontvangt, na het invullen van uw gegevens, een PDF met daarop de cursusomschrijving, oefeningen, cases en een afsluitende toets. Wanneer u de training met goed gevolg afrond, bent u in staat om succesvol met merkbeleid aan de slag te gaan. Lees meer.


Inschrijven voor opleiding

Download Brochure

Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAOpleidingslocatiesContact
Introcursus Branding
10
Algemene voorwaardenPrivacy Policy
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
crossmenu