Trends in image & perception management

De vierde dag van het T2B-programma zoomt in op trends binnen imago & brand building. Aan bod komen de laatste trends en ontwikkelingen op dit gebied zoals het bouwen, creëren en managen van het imago en de reputatie. Na deze sessie bent u op de hoogte van de meest actuele trends op het gebied van brand perception management. U verkrijgt de noodzakelijke kennis, vaardigheden én inzichten om een goede merkstrategie op te zetten. Vragen die aan bod komen zijn:

  • Hoe zorg je ervoor dat de consument betekenisvolle associaties aan jouw merk koppelt?
  • Hoe manage je je (online) imago of reputatie?
  • Hoe bouw je een gewenste reputatie op?
  • Hoe kun je de perceptie sturen en hoe manage je de verwachting?

Learnings 

academiegebouw

De sessie Trends inimage building & brand perception management' reikt u nieuwe inzichten en kennis aan. U bent op de hoogte van de  laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van branding & perceptiemanagement. U krijgt nieuwe inzichten aan de hand van concrete praktijkcases en best practices. U brengt verdieping aan op uw bestaande kennis en verkrijgt nieuwe vaardigheden op het gebied van merkenbeleid en positionering.


Docent: Erik Schoppen

academiegebouwErik Schoppen (1968) is autoriteit op het gebied van merkpositionering, -management, – reputatie en –innovatie. Hij ontwikkelde de Build-Bridge-Bond®-methodiek voor strategische brand- en designmanagementvraagstukken waarin ook merkperceptie, merkemotie, merkbeleving en merkinteractie een rol spelen. Daarnaast is hij (mede)bewerker/auteur van Strategisch merkenmanagement (Keller, Benelux-editie) en als docent verbonden aan diverse instituten. Verder won zijn merkadviesbureau Miazo de Wijn Marketing Award voor de meest innovatieve campagne en meest succesvolle merkstrategie.Voor een uitgebreider overzicht van het docentencorps, klik hier.


Lokatie, data en kosten

academiegebouwDe reeks 'Trends in Brands' vindt plaats in Utrecht'.  Het programma start in september en kent 15 merksessies. U kunt op elk moment van het jaar instromen. De sessies vinden plaats op een donderdag en duren van 18.00 uur tot 21.00 uur. Het deelnamebedrag voor de complete reeks (15 sessies) bedraagt € 1.990,- (ex-BTW). U kunt ook een 'strippenkaart' nemen voor 10 of 5 sessies. Prijzen hiervoor zijn  resp. € 1.290,- en € 790,- (ex-BTW). Heeft u vragen of wilt u alvast een voorlopige reservering maken, mail ons: contact@nibaa.nl.


   

Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAOpleidingslocatiesContact
Introcursus Branding
10
Algemene voorwaardenPrivacy Policy
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
crossmenu