Introcursus Brand Management

NIBAA Institute biedt u kosteloos een introductiecursus Brand Management aan. De training kent een minimale studiebelasting en bedoeld voor merk-, en marketing professionals. U ontvangt, na het invullen van uw gegevens, een PDF in uw mailbox met daarop de cursusomschrijving, opdrachten en cases. Veel succes met de introcursus!

Inschrijven voor introductiecursus

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderwerpen

  • Welke trends zijn er op het gebied van merkontwikkeling en branding.
  • Hoe kan ik een merkstrategie formuleren in lijn met de bedrijfsstrategie?
  • Hoe kan ik een herkenbare waardepropositie/ positionering ontwikkelen?
  • Hoe kan ik ervoor zorgen dat het merk geborgd wordt in de organisatie?
  • Hoe meet ik de effectiviteit van de branding- en/ of reputatiestrategie?

Starten met de introcursus 

Wilt u direct starten met deze (kosteloze) introcursus, meld u dan hier aan, vul uw gegevens in en ontvang de training direct als PDF in uw inbox. Indien u nog vragen heeft of onverhoopt ergens ”vastloopt” tijdens uw training, contact ons gerust. Onze docenten helpen u graag verder. Veel succes!   

Voor wie is deze cursus geschikt?

De introtraining Brand Management is bedoeld voor (senior) marketeers, brand managers, strategen, adviseurs, product managers, communicatie managers, business developers, commercieel directeuren en/ of managers  die verantwoordelijk zijn voor het commerciële beleid in organisaties. U beschikt over minimaal een aantal jaren werkervaring en u bezit HBO + werk- en denkniveau.

Docent van de cursus

De cursus is opgesteld door de kerndocent (Michiel Maandag) van de bijbehorende klassikale opleiding. Maandag is internationaal merkadviseur & coach. Tijdens het coachen en trainen van start-ups en kleine bedrijven realiseerde hij zich dat het ontwikkelen van merken waar mensen van houden voor start-ups geen onderwerp van gesprek is. Zijn doel is om dit te veranderen. Op basis van zijn ervaring in werken met wereldmerken heeft hij unieke methodes ontwikkeld om winnende merken te creëren.

Cursusvorm en opzet

NIBAA biedt de training Brand Management gratis aan als zelfstudie. De training kent een minimale studiebelasting en is zodoende prima te doen naast uw werk. U ontvangt, na het invullen van uw gegevens, een PDF in uw inbox met daarop de trainingsomschrijving, oefeningen, cases en een afsluitende toets.

Aanmelden voor introcursus

Wilt u beginnen met deze kosteloze training? Meld u dan hieronder aan. Heeft u vragen, mail ons op: contact@nibaa.nl. Onze docenten help u graag. Veel succes!

Inschrijven voor introductiecursus

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAOpleidingslocatiesContact
Introcursus Branding
10
Algemene voorwaardenPrivacy Policy
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
crossmenu