Incompany

Wanneer een groep collega’s dezelfde opleidingsbehoefte heeft, dan biedt een opleiding in de eigen organisatie een aantal interessante voordelen. NIBAA verzorgt dan ook met regelmaat incompany trajecten voor bedrijven en instellingen.

Maatwerk 

Op verzoek kunnen we een opleiding binnen één / meerdere van onze kennisgebieden (her)ontwikkelen. Wij beschikken over een groot netwerk van docenten en professionals met specifieke kennis en ervaring. Samen met onze didactische kennis en ervaring is dat een garantie voor een succesvolle maatwerkopleiding.

Mogelijkheden

Hieronder is een greep uit onze incompany-opleidingen opgenomen in een overzicht. Vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u direct terug. Strategisch Brand Management, Brand Identity & Design Management, Social Media & Branding, Digital Brand Management, Brand & Customer Experience Management, Image & Reputation Management, Brand Development & Innovation, Online Communication & Brand Management en Content Marketing & Brand Engagement

Vragen / offertes

Heeft u een vraag over een incompany opleiding of wilt u advies? Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen contact met u op. Mocht u meer informatie of een offerte willen? Stuur dan een email naar contact@nibaa.nl of bel: 030-2272905.

Vertrouwd door meer dan 5.000 toonaangevende bedrijven
Over NIBAAOpleidingslocatiesContact
Introcursus Branding
10
Algemene voorwaardenPrivacy Policy
Alle rechten voorbehouden. © 2021.
Privacy beleid
crossmenu