De digitalisering die momenteel plaatsvindt is een grote uitdaging voor merken. De enorme toename van mediakanalen, in combinatie met het persoonlijker worden van merkrelaties, vragen om een andere branding aanpak. Deze masterclass verschaft u de noodzakelijke kennis, vaardigheden én inzichten om een goede digitale merkstrategie op te zetten. Vragen die centraal staan, zijn:

  • Hoe kan ik via digital branding het merk versterken?
  • Welke online technieken kan ik gebruiken om mijn merk uit te bouwen?
  • Hoe kan ik social media beter inbedden in mijn merkstrategie?
  • Hoe meet ik de effectiviteit van mijn online inspanningen en
  • Hoe converteer ik de online bezoeker naar een klant?

Learnings

De masterclass Digital Branding & Social Media reikt u nieuwe inzichten en kennis aan. Leert u actief (aan de hand van theorie en concrete praktijkcases) het geleerde te implementeren en er direct mee aan de slag te gaan. Brengt verdieping aan op uw bestaande kennis en brengt u nieuwe vaardigheden bij over de implementatie van (digital) merkenbeleid en social media. En leert u hoe u uw plannen daadwerkelijk geïmplementeerd kunt krijgen.


Onderwerpen

Tijdens de masterclass staat online branding, performance based marketing en social media centraal (aan de hand van diverse praktijkcases). Vragen die aan bod komen zijn o.a. Hoe zorg je ervoor dat je on- en offline je merk goed kunt managen? Hoe houdt je grip op je online imago en reputatie? Hoe implementeer je een online brandingstrategie en hoe analyseer je de performance? Tijdens het avondcollegecollege staat vooral de hoe-vraag centraal. Hoe vlieg je bepaalde zaken aan, hoe werken bepaalde systemen, hoe krijg je mensen mee met je plannen? En welke vaardigheden zijn hierbij van belang?


Lokatie, data en kosten

De masterclass ‘Digital Brand Management’ vindt op donderdag 1 juni 2017 plaats in Utrecht. Het eerste college start om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 17.45 uur. Na de pauze gaat het avondcollege wee verder om 18.15 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Het inschrijfgeld voor de masterclass bedraagt € 395,- (ex-BTW). Inschrijven kan via deze link. Actuele data van deze en andere masterclasses, vindt u hier.